Kent Konseyi’nden Kaymakam Oral’a ziyaret

Kent Konseyi’nden Kaymakam Oral’a ziyaret

Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Kaymakam Avni Oral’ı ziyaret etti.

Kaymakam Oral,  makamında kabul ettiği Konsey Başkanı Ömer Faruk Kaymaz ve yürütme kurulu üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi alarak sohbet etti.

Oral,  bir süre önce gerçekleştirilen seçimle oluşan yeni kent konseyi yürütme kurulunun devraldığı bayrak yarışını başarıyla devam ettirerek,  ilgi ve hizmet alanına girecek konularda güzel çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.

Kent konseylerinin yeni bir yapı olduğunu ve her geçen gün etkinliğini artırdığına dikkat çeken Kaymakam Oral “Kent Konseylerini, yönetime halkın daha fazla katılımının sağlanması, toplumun geniş kesimlerinin idarenin içinde bulunarak , fikir beyan etmeleri, proje sunmaları,  bölgesinin kalkınması ve gelişmesine destek vermeleri açısından önemli buluyorum. Bu anlamda Kaymakamlık ve diğer kurumlar olarak kent konseyinin çalışmalarına elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Konsey Başkanı Kaymaz ise kısa süre içinde konsey bünyesindeki çalışma komisyonlarını güncelleyeceklerini , özellikle önceki dönemden yarım kalan projeleri tamamlamayı hedeflediklerini, bu çalışmayı sürdürürken de yeni proje önerilerini de dikkate alarak, güncel sorunlara da eğileceklerini belirtti.